Spondi et Altis coopèrent

ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ: Η Σπονδή και το Άλτις ελαιόλαδο δημιούργησαν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με αρωματική ένταση που ξεκινάει από το φρουτώδες της ελιάς μέχρι τις πικάντικες γεύσεις του πιπεριού, της ρίγανης και της μουστάρδας. Η γεύση του κορυφώνεται με τα υπέροχα αρώματα του μήλου και των εσπεριδοειδών που αναδεικνύουν τη δυνατή προσωπικότητά του.

ΣΠΟΝΔΗ – 20 Βραβευμένα Χρόνια
#spondi20 #spondi #spondi_restaurant

More news

Arnaud Bignon au Spondi

Spondi • Nouveauté Special Sunday at Spondi with the awarded Chef Arnaud BIGNON On the 6th of November, we have the honor to host the awarded Chef Arnaud Bignon, from London’s The Greenhouse, as a part of our 20 years celebration festival. Arnaud Bignon is well-known...

Éric Fréchon au Spondi

Spondi • Nouveauté Éric Fréchon is the first international guest in our 20 years anniversary! Our great culinary festival begins with the famous French chef, who is awarded with 3 Michelin stars in Hotel Le Bristol’s Epicure restaurant. Being honored with the Chef...