Ο Peter Knogl στη Σπονδή

Γιώργος Βενιέρης, Δημήτρης Χρονόπουλος, Απόστολος Τραστέλης, Νίκος Καραθάνος, Παναγιώτης Γιακαλής. Φωτό: Ευριπίδης Αποστολίδης / Σπονδή
Δημήτρης Χρονόπουλος, Γιώργος Βενιέρης, Παναγιώτης Γιακαλής, Άγγελος Λάντος, Νίκος Καραθάνος. Φωτό: Ευριπίδης Αποστολίδης / Σπονδή
Εστιατόριο Σπονδή

Το εστιατόριο Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ  του εστιατορίου Le Cheval Blanc στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στις 6 και 7 Μαΐου 2018, ο σεφ μαζί με την ομάδα της Σπονδής δημιουργούν ένα ειδικό μενού 5 πιάτων που αντικατοπτρίζει την βασική του θεωρία: ότι η τέχνη της γαστρονομικής αριστείας έγκειται στον ιδανικό συνδυασμό των συστατικών, διατηρώντας την ουσία των χαρακτηριστικών τους και της γεύσης τους. Οι δημιουργίες του είναι ένα κράμα υψηλής γαλλικής κουζίνας με Μεσογειακές και Ασιατικές επιρροές. Πιστός στο στυλ του αλλά ανοικτός πάντα σε νέες ιδέες, ο τριάστερος σεφ αναζητά την επιδέξια συνύπαρξη συστατικών που προέρχονται από τα καλύτερα προϊόντα που έχει να προσφέρει η φύση.

Κατεβάστε το μενού