Η Σπονδή και το Άλτις συνεργάζονται

ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣ: Η Σπονδή και το Άλτις ελαιόλαδο δημιούργησαν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με αρωματική ένταση που ξεκινάει από το φρουτώδες της ελιάς μέχρι τις πικάντικες γεύσεις του πιπεριού, της ρίγανης και της μουστάρδας. Η γεύση του κορυφώνεται με τα υπέροχα αρώματα του μήλου και των εσπεριδοειδών που αναδεικνύουν τη δυνατή προσωπικότητά του.

ΣΠΟΝΔΗ – 20 Βραβευμένα Χρόνια
#spondi20 #spondi #spondi_restaurant

Νέα

Ο Peter Knogl στη Σπονδή

Η Σπονδή φιλοξενεί για δύο βραδιές τον Peter Knogl, τον πολυβραβευμένο σεφ του εστιατορίου Le Cheval Blanc, στη Βασιλεία της Ελβετίας